Program grid

SOON!

See here the sessions planned for each day (EDT / UTC-4 – Miami Time)

PANLAR 2022 Miami – Pre-Congress Course – WEDNESDAY, Aug 10th
TimeSession
10:00 – 16:00hsPANLAR-ACR Review Course – Module 1, 2, 3, 4
BREAK
19:00hsOpening Conference and Ceremony
PANLAR 2022 Miami – THURSDAY, Aug 11th
TimeSession
8:00 – 9:00hsChallenging the new paradigms in Rheumatoid Arthritis
9:00 – 10:00hsPANLAR Spondiloarthritis And Psoriatic Arthritis guidelines
10:00 – 11:00hsSelected Oral Presentations – Session 1
Break (30 min)BREAK
11:30 -12:30hsMetrics in Fibromyalgia?
12:30 – 13:30hsChallenges in Pediatric Rheumatology
Break (15 min)BREAK
13:45 – 14:45hsJanssen Symposium – Double star: optical doubles or visual binaries? Axial PsA and axial SpA as different spectra?
Break (15 min)BREAK
15:00 – 16:00hsPANLAR/ACR Symposium
Break (15 min)BREAK
16:15 – 17:15hsGSK Symposium – Advancing the Management of SLE
17:15 – 18:15hsOsteoporosis: Revisiting Old Concepts And Aligning New Strategies
PANLAR 2022 Miami – FRIDAY, Aug 12th
TimeSession
7:30 – 9:00hsE-Poster tour
9:00 – 10:00hsPANLAR Vasculitis Guidelines
10:00 – 11:00hsSelected Oral Presentations – Session 2
Break (15 min)BREAK
11:15 -12:15hsLilly Simposium – Explore an IL-17A Antagonist: A Review of Real-World Patient Cases
Break (15 min)BREAK
12:30 – 13:30hsPANLAR/EULAR Symposium: New EULAR recommendations on the treatment of Rheumatoid Arthritis
Break (15 min)BREAK
13:45 – 14:45hsJanssen Symposium – From gene to QoL: how is our evolving understanding of PsA changing patient management?
Break (15 min)BREAK
15:00 – 16:00hsPANLAR/GRAPPA Symposium – GRAPPA guidelines for the treatment of psoriatic arthritis: practical aspects
16:00 – 17:00hsE-Poster tour
17:00 – 17:10hsBREAK
17:10 – 18:40hsAmerican cup
PANLAR 2022 Miami – SATURDAY, Aug 13th
TimeSession
7:30 – 9:00hsE-Poster Tour
8:00 – 9:00hsResearch Units Of Rheumatology Societies: Experiences, Challenges And Perspective
9:00 – 9:45hsSelected Oral Presentations – Session 3
9:45 – 10:45hsNot so elementary: Uncommon inflammatory, autoimmune, and other unusual conditions encountered by the rheumatologist
Break (15 min)BREAK
11:00 – 12:00hsPfizer Symposium – Growing evidence in the treatment of Rheumatic Conditions
Break (15 min)BREAK
12:15 – 13:15hsBest of the Year in Rheumatology
13:15 – 13:45hsClosing Ceremony

References

PEDIATRICSINNOVATION
PEDIATRICSINNOVATION
SCIENTIFIC ASSOCIATIONSPANLAR SCIENCE
PATIENTS / MEDICAL CAREWORKSHOPS
MEDICAL EDUCATIONINDUSTRY SYMPOSIUM

The content of the presentations will be in English, but each speaker will speak in their own language.